FightSport – Suomen johtava kamppailumedia

FNF 12: Paha poika Miika Mehmet palaa ottelemaan

02/02/2016 Uutiset Comments Off
FNF

Viime aikojen trendin mukaisesti Fight Night Finland tarjoilee helmikuun FNF 12 -tapahtumassa kamppailukansan nostalgian nälkää tyydyttävän paluuottelun. Harvinaisuudeksi Suomessa käyneessä raskaansarjan ottelussa häkkiin nousee kotimaisen vapaaottelun ensimmäisen sukupolven nimiin lukeutuva Miika Mehmet (3-4-0).

Ensimmäiset vapaaottelukoitoksensa Mehmet on käynyt jo vuosituhannen vaihteen maineikkaissa Finnfight- ja Wasa Fight -iltamissa, lyhyeltä mutta värikkäältä ottelulistalta löytyy vastustajina lajilegendoja Ykä Leinosta Michael Bispingiin. Edellisen kerran Mehmet on nähty tositoimissa Cage 7 -illassa keväällä 2007, jolloin hän kärsi pistetappion Toni Valtoselle.

Aktiiviuransa jälkeen Mehmetin nimi esiintyi julkisuudessa ryöstörikoksesta saadun vankeustuomion sovittamisen merkeissä. Nyt GB Gymin vanhan koulukunnan mörssäri on opiskellut itselleen uuden ammatin ja hän on viime kesästä saakka harjoitellut tiiviisti Primus Fight Teamin mukana.

Lähes yhdeksän vuoden kilpailutauon jälkeen kehiin palaava Mehmet kohtaa Turussa Liettuan Rokas Stambrauskaksen (7-5-0) jonka vapaaottelu-uralla on myös mittaa 15 vuotta. Liettualaiskonkari tunnetaan räväkän pystyottelun ystävänä.

– Isojen miesten kohtaamisessa ei tulla pakittelemaan liiaksi puolin eikä toisin. Tässä ottelussa tuskin tarvitaan arvostelutuomareiden pisteytystä ottelun päätyttyä, arvioi matchmaker Olli Hartikainen.

FNF 12 -ottelukortti

-77,1 kg
Juho Valamaa, Primus vs. TBA
-70,3 kg
Patrik Pietilä, Primus vs. Anthony Dizy, Ranska
+93 kg
Miika Mehmet, Primus vs. Rokas Stambrauskas, Liettua
-77,1 kg
Mika Kuronen, FFG vs. Aleksi Lukkarinen, Primus

Teksti: Jani Mesikämmen

Like this Article? Share it!

Comments are closed.