FightSport – Suomen johtava kamppailumedia

Lohja Fight Night: Tuloksia ja tunnelmia

18/10/2014 Uutiset Comments Off
LohjaFightNight

Fight Night Finland -promootio viihdyttää kamppailukansaa lauantaina Lohja Fight Nightin merkeissä. Sporttikeskus Tennarissa tarjoillaan kotimaan kärkinimiä ja nousevia kykyjä niin thainyrkkeilyn kuin vapaaottelunkin saralla. Illan pääotteluna nähdään kansainvälisen tason vapaaottelua, kun Finnfighters’ Gymin Juho Valamaa kohtaa viime hetken muutoksen jälkeen Hollannin kokeneen Twan van Burenin.

FightSport on tuttuun tapaan päivystämässä kehän laidalla, reaaliaikaista tulosseurantaa on tarjolla Twitter-taajuudella. Tähän uutiseen päivitetään tuloksia ja tarkempia tunnelmia ottelukohtaisesti.

MMA C52,2 kg
Tiia Kohtamäki, GB Gym vs. Minna Grusander, FFG
Lohja Fight Night käynnistyi naisten tiukalla ottelulla. Hienoisesti niskan päällä ottelun alun ollut Tiia Kohtamäki joutui toteamaan FFG:n Grusanderin paremmakseen mattotilanteessa, jonka päätteeksi turkulainen kaivoi tiukan sivukuristuksen.
Voittaja: Grusander, sivukuristus 2. erä 1.17.

MMA IMMAF77,1 kg
Janne Kuusela, Sisu Gym vs. Jesse Koivuniemi, KKU
Illan toinen vapaaottelukoitos oli äärimmäisen vauhdikas ja tapahtumarikas vääntö. Koivuniemi onnistui kuitenkin vakuuttamaan tuomarit puolelleen ja kalasti itselleen niukan voiton enemmistöäänin.
Voittaja: Koivuniemi, enemmistöäänin.

Thainyrkkeily 67 kg
Elias Granath, TTBC vs. Mark Tserminjov, Venäjä
LFN:n ensimmäisessä thainyrkkeilyottelussa Elias Granath ei antanut juuri mahdollisuuksia Venäjän Mark Tserminjoville. Granthin hyvin kohdistettu vartaloisku päätti ottelun toisessa erässä.
Voittaja: Granath, TKO 2. erä 1.11.

MMA IMMAF77,1 kg
Aleksi Putkonen, GB Gym vs. Lari Lindeman, Salon Zanshinkan
GB Gymin Aleksi Putkonen hallitsi ottelua kaikilla sen osa-alueilla ja nappasi toisessa erässä tiukan takakuristuksen, eikä Lindeman voinut kuin taputtaa tappion merkiksi.
Voittaja: Putkonen, takakuristus 2. erä 4.31.

MMA IMMAF83,9 kg
Felix Viitanen, Helsingin kamppailu-urheilijat vs. Perparim Salihu, RNC
Kahden lupaavan amatööriottelijan kohtaaminen oli erittäin tasainen. Salihu hallitsi avauserää ja oli lähellä lopetusta hyvällä kuristuksella, mutta käytti myös ison osan voimistaan. Viitanen hallitsi tosita erää etenkin pystyottelun osalta ja lunasti niukan voiton kahden tuomarin äänin.
Voittaja: Viitanen, enemmistöäänin.

MMA A73 kg
Patrik Kapanen, GB Gym/Team MMA Finland vs. Hannu Nylund, Barreto Lahti
GB Gymin Kapanen otti luulot pois lahtelaisvastustajaltaan heti ensihetkillä. Kapanen takoi mattopainissa Nylundin päähän pahan haavan, eikä ikävästi verta silmilleen saanut Nylund pystynyt pystyottelussa enää puolustautumaan helsinkiläisen pommitukselta.
Voittaja: Kapanen, TKO 1. erä 2.47.

Thainyrkkeily 86 kg
Ville Aalto, VBC vs. Jussi Santalahti, TTBC
Nuori turkulaislupaus Santalahti ei ujostellut kokeneempaa Aaltoa, vaan otti ottelun ohjat heti käsiinsä. Santalahti pippuroi Aaltoa väkevillä vartalopotkuilla ja vyöryi alusta asti aggressiivisesti päälle. Jo avauserän puolivälissä Santalahden osumat osuivatkin niin painavasti, että Aalto lakosi luvunlaskuun, josta hän ei enää halunnut nousta.
Voittaja: Santalahti, tyrmäys 1. erä 2.34.

MMA A61,2 kg
Timo Suihkonen, Team Botnia Punishment vs. Jesse Saarinen, Sports Academy Nro. 1
Vahvana painijana tunnettu Suihkonen esitteli uutta puolta itsestään ja pysäytti Saarisen etenemisen heti ensimmäisellä osumallaan. Täysosuma päätti ottelun kertalaakilla.
Voittaja: Suihkonen, tyrmäys 1. erä 0.13.

MMA A73 kg
Jani Salmi, GB Gym/Team MMA Finland vs. Sebastien Leroy, Belgia
Pitkästä aikaa kehään noussut Salmi ei kaivannut tunnusteluja ruosteen karistamiseksi harteiltaan. Nuori helsinkiläinen otti aloitteet käsiinsä ja haki heti aktiivisesti ratkaisuja. Kokematon belgialainen osoittautui kuitenkin sitkeäksi vastukseksi, Leroy pit ihyvin puolensa kunnes hän joutui taipumaan Salmen armottoman takakuristuksen napsahtaessa kohdalleen.
Voittaja: Salmi, takakuristus 1. erä 3.31.

Thainyrkkeily 70 kg
Pasi Luukkanen, TTBC vs. Semjon Ogievits, Venäjä
Nuori, mutta kokenut venäläinen ei kunnioittanut turkulaiskonkarin kotikehän etua, vaan lähti ennakkoluulottomasti ottamaan ohjia käsiinsä. Aggressiivinen Ogievits vei tilanteita nimiinsä etenkin lähiottelussa, mutta mitä pidemmälle ottelu eteni, sitä enemmän Luukkanen alkoi määrätä tahtia.
Kaksikko väänsi täydet viisi erää ja venäläinen jaksoi vielä päätöserässäkin rypistää. Tasaisen väännön päätyttyä kaikki arvostelutuomarit näkivät kuitenkin Luukkasen voittajaksi.
Voittaja: Luukkanen, kaikin tuomariäänin.

MMA A79 kg
Juho Valamaa, FFG/Team MMA Finland vs. Twan van Buren, Hollanti
Äärimmäisen lyhyellä varoitusajalla pääottelun vierailevaksi osapuoleksi hypännyt van Buren ei yksinkertaisesti päässyt missään vaiheessa samalle tasolle turkulaisjyrän kanssa. Valamaa dominoi ottelua alkusekunneista saakka ja haki muun muassa pitkään giljotiinikuristusta, mutta hollantilainen osoittautui erittäin sitkeäksi.
Van Buren selviytyi avauserän pyörityksestä pahasta päähaavasta huolimatta, toisessa erässä hollantilaisen eväät olivat kuitenkin täysin loppu ja Valamaa möyhensi väkisin lopetuksen haettuaan maltillisesti paikan kuristukselle.
Voittaja: Valamaa, takakuristus 2. 3.32.

Like this Article? Share it!

Comments are closed.